arda'mla Admin
Mesaj Sayısı : 77 Points : 140 Doğum tarihi : 03/10/94 Kayıt tarihi : 12/06/10 Yaş : 30 Nerden : İstanbul (:
| Konu: Seni, Sensiz Yaşıyorum… C.tesi Haz. 12, 2010 12:36 pm | |
| "sendeki beni bulunca anlayacaksın, senin ben olduğunu…”
Seni, sensiz yaşıyorum...
Aklıma sen gelince Hoş bir heyecan kaplıyor beni Telefon çalıyor Sen diye açıyorum Önümden çiftler geçiyor Biz diye bakıyorum Nereye baksam seni görüyorum işte o zaman anlıyorum sensizliğin ne demek olduğunu ve işte o zaman anlıyorum sensiz yapamayacağımı başlayıp da bitiremediğim hikayem sonunu hiçbir zaman getiremediğim cümlem boğazımda düğümlenen yutamadığım lokmam yarım kalan sevdam sen varlıklara düşman bir yok ve ben o yokluğu arayan bir varlık
ama yine de…
kuşlar yuvasından anneler yavrusundan et tırnaktan ayrılsa bile biz ayrılamayız…
şimdiler de ne mi yapıyorum seni sensiz yaşıyorum…Arda'm ...!
Kerem KINALI | |
|
`~preNSSemih♥´´
Mesaj Sayısı : 237 Points : 383 Doğum tarihi : 22/04/96 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 28 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Seni, Sensiz Yaşıyorum… C.tesi Haz. 12, 2010 12:59 pm | |
| Aynı duyquları paylaşıyoruz bitanem.. Sen, Ardaya.. Ben, Semihe..(: Aklıma sen gelince Hoş bir heyecan kaplıyor beni Telefon çalıyor Sen diye açıyorum Önümden çiftler geçiyor Biz diye bakıyorum Nereye baksam seni görüyorum işte o zaman anlıyorum sensizliğin ne demek olduğunu ve işte o zaman anlıyorum sensiz yapamayacağımı.. Harika yha.. Bayıldım.. paylaşım için çok saol bitanem.. | |
|